Türk Nöroşirürji Dergisi 2014 , Vol 24 , Num 2
Editörden
Deniz BELEN

Giriş

Değerli Meslektaşlarım,

Yeni sayımızla birlikte sizlere editörler kurulumuz adına saygılarımızı sunuyorum. Derginin hazırlanması süreci değişik ekiplerle çok yoğun bir çalışma sürecini gerektirdiği için yayımlanma aşamasında bazen gecikmelerle karşılaşabiliyoruz. Bu etkenlerin arasında yazarlardan istenilen düzeltmeler nedeniyle uzayan yazışmalar da bulunmaktadır. Derneğimizin alt gruplarının sorumluluğunda yayımlanan ek sayılar da birlikte hazırlandığı için bu durumu anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.

Geçtiğimiz aylarda derginin elektronik ortamda mı yoksa basılı olarak mı tercih edildiği konusunda bir anket düzenlemiştik. Katılım ne yazık ki beklenen düzeyin altında kalmakla birlikte genel eğilim derginin basılı olarak tercih edildiği oldu. Bu sonucu sizlerle paylaşmak istedik.

Bu sayımızı Dr. Ahmet Bekar?ın editörlüğünde Stereotaktik ve Fonksiyonel Ağrı ve Epilepsi Cerrahisi Öğretim ve Eğitim Grubu?nun katkılarıyla çıkarmış bulunuyoruz, kendilerine teşekkür ediyorum.

Her iki dergimizde de video içeren makaleleri kabul etmeye başlamış durumdayız. İlginç cerrahi olgular, cerrahi teknik, anatomik diseksiyon benzeri video sunumlarınızı yazılarınıza ekleyebilirsiniz. Gerekli bilgileri yazım kuralları içinde bulabilirsiniz. Bu konuda desteğinizi bekliyoruz.

Bir sonraki sayımızda buluşmak dileğiyle saygılarımı sunuyorum.

Deniz BELEN